Ledarskapsutbildning för kvinnor

Ledarskapsutbildning för kvinnor

10 juli, 2018 Av av

Ledarskap är viktig oavsett om man ska leda en bokcirkel, en workshop, eller driva en organisation. Teoretisk och praktisk kunskap som flätas ihop utrustar kvinnorna och erbjuder ett bättre förståelse för att kunna påverka och vara medskapare till nya idéer och lösningar. Den ekonomiska självständighet anses betydande för att bestämma över sitt nu- och framtid och för en fungerande integration och samhällsutveckling. Därför läggs extra fokus på kvinnorna med utländsk bakgrund där de erböjds chansen och verktyg för att utvecklas och kunna påverka. Vi inspirerar, stöttar och motiverar kvinnorna för att de ska våga inta rollen som ledare. Vi tror på deras förmågor och att de kan om de får rätt förutsättningar.

Kvinnorna lär sig i våra program hur man formar och utvecklar en idé, planerar, organiserar och ledar. Att dessutom ta ansvar för sin egen utveckling och sitt team.  Deltagarna får även kunskaper om kommunikation, nätverkande, digitalisering och kritiskttänkande. Dessutom om hur de kan förvandla den makten som ledarrollen ger till en styrka där kan man driva en önskvärd förändring och bidra med samhällsnytta.

Du är välkommen att kontakta oss. Tillsammans gör vi skillnad.
info@jamokrati.org